KALİTE

İnsan Sağlığı ve gıda kodeksi gerekliliklerinde uygun olarak TR-34-K-086518 Üretim izini ile üretim yapmaktadır. Üretimden sunuma kadar seçkin kaliteli imalat malzemeleri, hiyjen ve kalite gereklilikleri ile üretim yaparak ürünlerimizi konuklarımıza ulaştırıyoruz.

Kalite Kurallarımız

  • 1. ci Kural Müşteri her zaman haklıdır.
  • 2. Kural, Müşteri Yine Haklıdır.
  • 3. Kural, Focaccia Müşteri tabirini sevmez ve kullanmaz, ilk iki madde de genel kullanım olduğu için konuk haklılığını bu şekilde beyan ettik.
  • Konuklarımız Tabirini Benimser ve konuklarını mağazalarında ve kioks noktalarında bu anlayış  ile keyifle ağırlar.
  • Konukların istek ve beklentilerini önemser ve gereğini yapar
  • İmalat Ham Maddeleri Tedariği Konusunda, hijyen ve inançsal hassasiyetler ile ham madde alımına azami özen gösterir.
  • Üretim, lojistik ve sunum noktasına kadar hijyen halkasına uyar.
  • Sürekli değişen ve gelişen bir sinerji ile çalışır kendini tekrarlamaz yeniler.
  • Baker, Cafe, Patisserie ve Restaurant Konseptinde en seçkin marka olmak bilincinde bir kalite politikası ve iş modeli ile hizmet eder.
  • Tüm Ekibi işine maksimum özen ve sevgisini katarak çalışır.